[ad_1]
مجله افقکوروش: سالها پیش و درست از اواسط قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی نام آلفردو اقدام به تهیه سس مخصوص پاستا با نام سرآشپز ثبت و یک غذای دنیا کرد. قبل از اینکه با طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با سس آلفردو آشنا بهتر است بدانید که پنه نوعی لولهای شکل گفته میشود که شکلهای طبخ میشود.
اما شاید معروفترین طعمی باشد که همه ما از پنه میشناسیم، همراه سس آلفردوی مخصوص باشد. یک غذای سریع و خوشمزه که یک نوع سالاد ماکارونی است و بافتی خامهای دارد و میتوان آن را از مرغهای خوراکی استفاده کرد. این مطلب را میتوانید طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو را بخوانید.
نکات طرز تهیه
. برای اینکه سالاد آبدارتر و خوش طعمتری داشته باشید، میتوانید به سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.
. سیر عامل در خوشمزه شدن پاستا پنه دارد، اما اگر سیر را میتوان از پودر پیاز به جای آن استفاده کرد.
. به جای استفاده از شیر میتوانید بادام استفاده کنید.
. اگر به جعفری تازه دسترسی پیدا کنید میتوانید از خشک کردن استفاده کنید.
. برای خوش طعم شدن پاستا پنه می توانید آن را در آب یا آب گوشت بجوشانید.
. اضافه کردن مقدار مارچوبه باعث خوش شدن سالاد می شود.
. برای خوشمزهتر شدن پاستا پنه میتوانید سبزیجاتی مانند قارچ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی، زیتون و نخود فرنگی را هم به غذا اضافه کنید.
. میتوانید به جای پنیر پارمزان پنیر چدار موزارلا استفاده کنید.
. پاستا پنه را بعد از آماده شدن سرو کنید تا سس و پاستا مناسب باشد.
زمان پخت: ۱۵ دقیقه آماده سازی/ ۲۰ دقیقه پخت غذا
لازم برای تهیه سس آلفردو
- : غذاخوری
- : غذاخوری
- : حبه خرد شده
- :
- : قاشق چایخوری
- : قاشق چایخوری
- پارمزان خرد شده: لیوان دستهدار فرانسوی
- : قاشق چایخوری
لازم برای تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو
- مرغ مربعی خرد شده: کیلو
- : غذاخوری
- : قاشق چایخوری
- : قاشق چایخوری
- : قاشق چایخوری
- پنه شده: گرم
- تازه: ۴/۱ لیوان دستهدار فرانسوی
- پارمزان: ۴/۱ لیوان دستهدار فرانسوی
طرز تهیه
: یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس کره را به آن اضافه کنید و تکههای مرغ را داخل ماهیتابه بریزید. مقداری آویشن، ریحان و نمک و فلفل را مزهدار کردن به آن میتوانید حدود 80 دقیقه تا نرمکننده و پخته شود. بعد از مرغها را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.
: برای درست کردن سس آلفردو کمی کره داخل همان ماهیتابه بریزید سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. چند دقیقه سیر را تفت دهید و نیمی آرد را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس بقیه آرد را هم به آن اضافه کنید. حال شیر را کم به آردها اضافه کنید و خوب بزنید تا سس غلیظ شود. آویشن، ریحان و نمک و فلفل به سس اضافه کنید و هم بزنید.
: زمانی که سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن کنید و خوب هم بزنید پنیر کاملاً با سس ترکیب شود. حال سس آماده شده را روی پاستا پنه بریزید و مرغ هم به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. اگر دوست دارید میتوانید در این مرحله مقداری قارچ، کلم بروکلی پخته شده را هم به پاس اضافه کنید. در انتها پنیر پارمزان رنده شده و مقداری جعفری روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید از طعم این غذا لذت ببرید.
[ad_2]