[ad_1]
این روزها که بیشتر از هر زمان دیگری در خانه کار میکند انواع وعدههای ما را درست میکند و هر بار یکی از مسئولین درستکردن غذا میشود، میتوانیم جدید را هم امتحان کنیم. از این غذاها کروسان مرغ و سبزیجات است که طعم دارد و در عین حال به راحتی هم پخته می شود.
لازم برای خمیر :
: و نیم پیمانه
پودر: و نیم قاشق چایخوری
: قاشق
:
:
لازم:
: عدد
:
: عدد
:
: عدد
خشک، پودر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم
: قاشق
: مقدار کم
: عدد
تهیه :
. در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده با هم ترکیب کنید. کره را اضافه کرده و با استفاده از مواد نوک انگشتان را با هم ورز دهید تا مخلوط خرده نان شود و قطعات بزرگ کره نمانده باشد. را به مواد اضافه کرده و با دست ورز خام دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. خمیر رانده و بگذارید ۱۵ دقیقه استراحت کند.
. برای تهیه مواد داخل کروسان، یک تابه را ذوب کنید. و هویج را تفت دهید تا کمی پخته شوند. مرغ، پیاز و فلفل دلمهای، سیر، پاپریکا، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید تا پخته شود. جعفری را اضافه کرده و هم بزنید. شعله کنید.
. را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بر روی یک سینی فر مومی گذاشته کمی روغن بپاشید.
. حفظ را بر روی یک سطح صاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. به دو قسمت توپ شکل تقسیم کنید. یکی از خمیرها را برداشته و با وردنه صاف کنید و مثلثی برش دهید. میتوان پیتزا را به ۸ قسمت تقسیم کرد.
. یکی از مثلثها را برداشته و با وردنه باز کنید تا آن کمی بزرگتر شود. حدود ۲ شود.
. مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و آن تا نوک مثلث رول کنید. گوشه راست و چپ را کمی خم کنید.
. کروسانها را بر روی سینی فر قرار داده و روی آن همزده مالیده و کنجد بپاشید.
. سینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تا رنگ آن طلایی شود.
:
[ad_2]