[ad_1]
دولت آمریکا روز شنبه اعلام کرد که محمولهای از رمزارزها به ارزش سه میلیارد و 600 میلیون دلاری که در سال 2016 به سه سال گذشته بود، اعلام کردند.
به گزارش یورونیوز، انتشار این خبر، کلاهبرداری در مجازی را به عنوان جنبه های شور و هیجان انگیز رمزارزها در کانون توجه ها قرار داده است.
پرسشی که در این میان در ذهن بسیار علاقه مند به دنیای رمزارزها شکل گرفته است این است که چگونه در دنیای مجازی دست می زنند؟
بیتکوین و دیگر رمزارزها مانند دیگر کالاها در خارج از دنیای و در جریان مبادلات خرید و فروش میشوند. این در حالی است که سرمایه گذاران و کسانی هستند که مبادلات رمزارز را با ساز و همراه با نظارت سازمان ها بر این روند مخالفت می کنند.
که میتواند روند خرید و فروش و ذخیره رمزارزها را خدشهدار کند.
منوئل والنت، یکی از رمزارزهای «کوین هاوس»، فرانسوی فرانسوی که در تراکنش تراکنشها فعالیت میکند میگوید: «موجودی سایتهای مبادله در رمزارزها همیشه نسبتاً زیاد است.»
میافزاید: «اما در نظر داشته باشید اینها سرور یا دستگاهها هستند. خرابکارها گاهی میتوانند به این سرورها نفوذ و پول بدزدند.»
تاکید میکند که این مشکلات بیشتر به دلیل سطح پائین امنیت روی میدهد. استاچچنکو، از شرکت مشاوره با زمینه پایگاههای مبادلاتی گذرواژهها را بر روی .
وی میگوید: «به این ترتیب اگر در داخل سرور نفوذ کنید، میتوانید گذرواژهها را خراب کنید».
او میافزاید: «وقتی گذرواژهها را میکردند بیتکوینها را از آدرسهای دیگر منتقل میکنند و مردم دیگر به آن بیتکوینها دسترسی نمیخواهند داشته باشند».
هک کردن بلوکچین
و اصول رمزارزها بر بلوکچین (زنجیره بلوکی) است. جزئیات تراکنشهایی که در رمزارزها میگیرند در بلوکچین ذخیره میشوند. ارتباطهای و قفلمانند بین هر بلوک باعث میشود که مجموعهای از کدها بدون دگرگونی در کل زنجیره ممکن نباشد.
با این حال این تئوری وجود دارد که اگر گروهی بیش از ۵۰ درصد از یک بلوکچین خاص را به دست آورد تراکنشها را بازنویسی کند. یک مرکز مبادله رمزارز مدعی است که به همین ترتیب در جریان حملههای سایبری که در سال ۲۰۱۹ روی داد مبلغ هزار دلار ضرر کرد.
با این حال نظر بر این باورند که هککردن بلاکچین رمزارزهای در بازار بیتکوین غیرممکن است.
آریکا استنفورد، نویسنده کتابی درباره رمزارزها میگوید: «این کار به دلیل افزایش انرژی مورد نیازش دیگر در مورد بیتکوین جواب داد».
جانبی مرتبط با رمزارزها
بسیاری از کلاهبرداریهایی که در زمینه رمزارزها میگیرند، با استفاده از روشهای اخاذی و تقلب صورت میگیرند.
در جریان این کلاهبرداریها در قالب رمزارز مطرح میشود.
از رایجترین روشهای کلاهبرداری بازار رمزارز مشابه روش کلاهبرداری با ترفند پانزی است.
در پرفند پانزی به سرمایهگذاری در ابتدا به شکل غیرعادی سودی از تعلق معمول میگیرد. این ترتیب کلاهبردان به اغوای سرمایهگذاریها میشوند.
در دنیای رمزارزها نیز کلاهبردان با الهام از ترفند پانزی قیمت رمزارزشان را بالا تعیین می کنند تا پس از آن قیمت آن به اوج رسید همه رمزارزهایشان . این سرمایهگذاران به دنبال کاهش قیمت رمزارز سرمایهشان را از دست میدهند.
این شکل از کلاهبرداریها هر چند محدود به دنیای رمزارزها نیست اما تخمین زده میشود سارقان در سال 2019، هفت میلیارد از این راه درآمده است.
اریکا استنفورد در این باره میگوید: «کلاهبرداری اصلی درباره رمزارزها نیست، بلکه بر این باور است که میتوان به سرعت ثروتمند شدن مردم را افزایش داد.»
او در عین حال تاکید میکند که اوج کلاهبرداریها بین سالهای ۲۰۱۶ و روی و اکنون در بازار کمتری در برابر این گونه کلاهبرداریها آسیب پذیر هستند.
الکساندر استاچچنکو نیز معتقد است که از پایگاههای اصلی مبادله رمزارز اکنون میزان ایمنی تراکنشها را برای هکرها بالا بردهاند. منوئل والنت هم میگوید سطح نظارتها به حدی است که کلاهبردارها حتی سالها نیز رمزارز مخفی هستند در نهایت امکان استفاده از آن را نخواهند داشت.
[ad_2]