[ad_1]
اگر میتوانم بیشتر از حد ممکن میتوانم قهوهای را انتخاب کنم، این ماده را میتوان مصرف کرد، چرا که این بهتر است. در این مطالعه مواردی که هنگام فرآوری برنج اتفاق میافتد به همراه مواد مغذی موجود در هر نوع برنج ارائه میشود.
به گزارش ایسنا، غلات کامل از سه قسمت و یا دروندانه تشکیل میشود و زمانی که این دست نخورده باقی بماند، غلات کامل خواهد بود. به همین دلیل، برنج قهوهای یک دانه کامل است، زیرا هر قسمت آن نخورده باقی میماند.
شایانذکر است که فیبر در سبوس پیدا میشود و رنگ قهوهای را نیز میکند.
در مقابل، زمانی که برنج به برنج سفید میشود، بیشتر سبوس و جوانه حذف میشود و فقط آندوسپرم میماند، باعث میشود که دانه ناشتا رنگ سفید داشته باشد. از آنجایی که مواد مغذی در برنج سفید با سبوس و جوانه از بین میرود، تولید مواد غذایی پس از آن مجددا برنج را با وجود ویتامین های بی (B) مانند تیامین، ریبوفلین، نیاسین، فولات و غنی سازی می کنند. برنج سفید را انتخاب کنید، مواد مغذی را برای شما فراهم می کند.
برنج قهوهای، چون سب آن دست باقی مانده، مواد مغذی در آن موجود و فیبر، و تمام در جوانه و شامل ویتامین B، آهن، فسفر، پتاسیم و روی است. برنج قهوهای نسبت به برنج سفید فیبر بیشتر و همچنین طعم بهتری دارد، آن را بیشتر میکند. در ذیل، مقایسه ارزش تغذیههای قهوهای ارائه شده است.
یک فنجان برنج قهوهای دانه بلند پخته شده شامل ۲۴۸ گرم، ۱.۹۶ گرم، ۵.۵۴ گرم، ۵۱.۷ گرم کربوهیدرات، ۳.۲۳ فیبر گرم و ۰.۴۸ گرم قند است، اما یک فنجان برنج برنج سفید دانه بلند است. پخته شده شامل ۲۰۵ گرم، ۰.۴۴ گرم گرم، ۴.۲۵ گرم گرم، ۴۴.۶ گرم کربوهیدرات، ۰.۶۳ گرم فیبر و ۰.۷۹ گرم قند است.
غلات مهمی از یک برنامهغذایی سالم هستند، زیرا ممکن است و مغذی را فراهم کنند. غلات کامل و غلات غنیشده، بدن را تامین میکند و حمل خون مورد استفاده میشود. بسیاری از زنان نوجوان در سنین به کم فقرات و به آنها و سیب زمینی مصرف میکنند که میتوانند.
نتایج تحقیقات نشان میدهد که فواید کامل و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن معالجه نیز میتواند در مدیریت سلامتی باشد. علاوه بر این، مصرف غذاهای غلات کامل حاوی فیبر به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم است. برنج قهوهای و سفید هر دو فواید تغذیهای و سلامتی میتوانند از یک الگوی تغذیه سالم باشند.
[ad_2]