[ad_1]
مجله دیجی کالا – مریم ابراهیمی: زرشک پلو با مرغ فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. غذای محبوبی که امضای هر سرآشپز ایرانی است و بهترین نمونه برای معرفی زعفران، زرشک و برنج ایرانی به تمام دنیا است. در این قسمت میخواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشمزه را شما یاد بدهیم.
در تهیهی مرغ برای زرشک پلو نسبت به سلیقه میتوان از فیله یا مرغ استفاده کرد. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوشرنگ باشد و در مرغ یا به صورت مستقیم سرو شود. زرشک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه می کنند و برای اینکه برنج خوب قد بکشند، آن را آبکشی کنند.
طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با فوت و فنهایی که به شما یاد میدهید، میتوانید مجلسیتر تهیه کنید و همه را به دست بیاورید.
لازم برای ۳ نفر
- یا سینه مرغ: تا ۳ تکه
- : پیمانه
- : میزان لازم
- : عدد متوسط
- : چهارم
- : غذاخوری
- : غذاخوری
- : عدد متوسط
- گوجه فرنگی: و نیم قاشق غذاخوری
- : یک عدد
- :
- زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
. در یک ماه آب یک عدد هل و برگ بندازید و بعد از جوش آمدن، را آن قرار دهید تا کمی در آب بجوشند. مرغها را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از خشک شدن مرغها، آنها را در نصف کره و روغن و زردچوبه سرخ کنید.
. زمانی که مرغها سرخ شدند، آنها از تابههای خارج از کشور دوم را در تابه تفت داده تا کمی طلایی شوند. سپس فلفل دلمه های رنده شده را هم به پیاز اضافه کنید با هم تفت دهید.
بعد از تفت خوردن مواد، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر و کمی را اضافه کنید.
. بعد از تفت دادن، رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال کمی از زعفران دم کرده را اضافه کنید. نمک غذا را تنظیم و اجازه دهید سس مرغ آرام به جوش بیاید.
. بعد از جوش آمدن سس، مرغها را در آن قرار و نیمی از خلال پرتقال را روی آنها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت با درب و حرارت کم بپزد تا خوب جا بیفتد.
: ساعت آخر پخت گوشتی مرغها به سمت کف تابه باشند.
. در زمانی که مرغ در پختن است، یک سوم باقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی روغن، با حرارت ملایم در تابه . وقتی پیاز طلایی شد، زرشکهاست که از ۱۵ دقیقه قبل در آب خنک خیس کردهاید را آبکشی کنید و سپس به پیاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشکها و با هم تفت دهید.
. بعد از شکر، مابقی خلال پرتقال، خلال پست و زعفران را زرشک اضافه کنید و مخلوط کنید. زمانی که برنج آماده شد، یک کفگیر از را با زرشک و خلال کنید بعد از ظرف برنج سفید، این مخلوط را روی آن بریزید.
. مرغ به این شکل و روغن ریخته، کاملاً پخته و جا افتاده است.
. جان.
[ad_2]