️ دادن برنج شده است


برترین ها: شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دقیقاً میهمان برنجتان بسیار نرم و یا به اصطلاح شفته شده باشد. در این واقعیت اگر زمان کافی داشته باشید می‌توانید سریعاً به درستی برنج را وارد کنید و یا برنج یک غذای مانند(کبه عربی، سوپ، آش، شیربرنج، کوکو و …) درست کنید. اما وقتی مهمان داشته باشید و وقت کافی برای درست کردن برنج دیگری نداشته باشید، حسابی از این که برنجتان ناراحت است و کلافه شده است.

هیمنجا بگوییم منتهفان وقتی بازار زاده لطیفه افتتاح شد، ديگر نيتريان آنرا به حالقق بابارداند، اما میتوان باثی باثی باثا در ادامه ۱۰ راهکاری که در وب‌سایت دلبرانه در جهت بهبود برنج شکسته شده است را می‌خوانید تا شاید در مورد نیاز به کارتان بیاید.

. را خیلی هم نزنید

یادتان باشد اولین چیزی است که از این که می بینید برنج چقدر است و شروع به زدن به برنج می کند و باعث می شود که برنج می شود.

. را آبکش کنید و روی آب سرد بریزید

اگر برنج هنوز آب دارد، ولی نرم شده (حالا چه برنج کته، چه برنج آبکش) سریع آن را درون آن را آب سرد بهتر بگویم آب یخ شست و شو دهید. این کار باعث می‌شود لعاب اضافه شود در حالی که آب سرد می‌شود برنج نرم‌تر از این شود.

️  شفته رو چکار کنم؟

. ته دیگ بیاندازید

اگر برنج شده حتماً ته آن ته دیگ بیاندازید (مثلا از ته دیگ نان یا سیب زمینی استفاده ) یک ته دیگ درجه یک درست کنید. این صورت اگر کسی کمتری برنج دارد (به خاطر نرم و خمیری بودن آن) می‌تواند کنار غذا از ته دیگ کند. به علاوه یک ته دیگ طلایی جذاب نظر مهمان‌ها را از برنج کمی پرت می‌کند.

. برنج بدهید

شاید شما برای سلامتی و رژیمی باشید که معمولاً به آن روغن اضافه شود، وقتی برنج شفته می‌شود حتماً به روغن کره یا هم داغ داغ داغ، چرا که روغن باعث می‌شود دانه‌های برنج از هم جدا شوند و دیده شوند، این کار را انجام دهید. برنج شده به بهبود ظاهر پلو کمک زیادی می کند پس حتما این کار را انجام دهید. اگر برنجتان نسبت به معمول کمی چرب‌تر باشد. اما حواستان باشد هنگام داغ کردن روغن آن را نسوزانید، چون به برنج اضافه کنید بوی بدی ایجاد خواهد کرد.

️  شفته رو چکار کنم؟

. برنج به هیچ عنوان آب اضافه کنید

بعضی‌ها عادت دارند وقتی پلو را بارند کمی آب (معمولا نصف استکان) آب به کناره آن را اضافه کنند تا برنج بخار کند و دم بکشد. این کار را وقتی برنجتان می شود به عنوان انجام می دهد. چرا که ما باید همه تلاشمان را بکنیم آب را اضافه کنیم تا خمیرتر را هم اضافه کنیم!

. قابلمه را باز کند

بله میدانم شما عادت دارید برای پختن پلو در قابلمه را کیپ کنید یا از دم کنی بخار بیافتد، اما حالا باید این کار را انجام دهید. دقت کنید وقتی برنج بخار بیافتد و در قابل بسته باشد، بخار آب به صورت قطره‌های آب در داخل پلو شما برمی‌گرداند و باعث می‌شود نرم و شود. پس در پایان را باز یا نیمه باز تا آبش قطره تبخیر شود. نگران پخته شدن برنج نباشید، همین حالا هم برنج شما خیلی پخته شده!

. دم کنی استفاده نکن

دلیلی که در استفاده از دم برای بخار افتادن به برنج ولی حالا که ما بهتر است را انجام دهید و بگذارید آبش کاملا تبخیر شود.

️  شفته رو چکار کنم؟

. را انجام دهید

بیشتر کردن شعله باعث می‌شود آب اضافی در برنج تبخیر و کمی خشک‌تر شود و ظاهر شفته‌اش بهبود یابد. اما دقت کنید این کار سوختن و برنج شدن. اینطوری شما یک برنج شفته با بوی سوختگی دارد و دو برابر خواهد شد.

. وقتی برنج آماده شد را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شود

منظورم این نیست که برنج را سرد کنید و سرو کنید بلکه همین که لحظه ای اجازه دهید بخار کنید اینطوری کمی از حالت نرمی در میآید.

. را قالبی سرو کنید

برنامه‌هایی که می‌توانند در قالب‌های گرد، قلب ف گل و… آماده شوند، کمی برنج برداشته می‌شود.

️  شفته رو چکار کنم؟

اگر شما هم تجربه‌ای در نجات دادن برنج دارید، ما را به اشتراک بگذارید.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم